Valmiita jumalattaria

 

Päivän päätteeksi vielä nähtäville muutama kuva jumalattarista, jotka olen saatellut turvallisesti maailmalle herättelemään sisäisiä jumalattaria:

Tässä on lahjapakkaus, jossa pääosassa on kreikkalainen seikkailun ja taistelun jumalatar Atalante. Paketissa jumalatarmuki ja horoskooppilasinalunen, Atalantesta kertova pieni esite ja lahjapakkaus.

Kirjan ja korttien uudessa versiossa ovat myös horoskooppimerkit mukana. Atalante oli yksi vaikeimmin määriteltävistä, koska hänen tarinassaan on paljon Leijonaa, mutta persoonassa paljon Oinasta. Päädyin itse sijoittamaan hänet Oinaan merkkiin, mutta jos itse olet Leijona ja haluat Atalanten kuvastavan nimenomaan horoskooppimerkkiäsi horoskooppituotteissa, niin en laita vastaan!

Muutenkin jumalattaria voi ja pitääkin käyttää juuri niin kuin itsestä oikealta tuntuu, riippumatta siitä, miten minä heitä olen kategorisoinut. Tässä maailmassa on kaikkein eniten intuitiosta kysymys, älä anna minun kahlita omaasi.

Valitse jumalattaret lahjansaajan tähtikartan perusteella kuvaamaan hänen tärkeimpiä luonteenpiirteitään!

Tässä yhden onnekkaan kimppalahja. Ystävät tilasivat hänelle mukin ja lasinalusen kuvastamaan päivänsankarin luonteen tärkeimpiä astrologisia kulmakiviä: aurinkomerkki, nouseva merkki ja kuun merkki. Tällä rouvalla oli kartassaan niin tavattoman paljon tulta, että neljänneksi mukiksi valittiin tulielementin jokeri, Feeniks.

Horoskooppi-lasinalusissa kerrotaan ko. tähtimerkin tärkeimmät ominaisuudet. Ehdotin lahjan antajille, että heidän pitää auttaa ystäväänsä näkemään itsensä uusin silmin, ja kertoa hänelle, millä tavalla itse kokevat eri merkkien hänen persoonassaan esiintyvän.

Uskon, että rakkaudella annetusta lahjasta voi tällä tavalla tulla hyvinkin ikimuistoinen ja eteenpäin ohjaava itsetutkiskelun ja jopa Feeniksin tukemana ”metamorfoosin” työkalu.

Jos haluat antaa lahjaksi tällaisen kokonaisuuden, ota minuun rohkeasti yhteyttä. Tehdään ensin tähtikartta ja valitaan sitten yhdessä oikeat jumalattaret.

Sydämellä -rannekoru Sisäinen jumalatar® -tuotesarjasta

 

Sydämellä -rannekoru Sisäinen jumalatar® -tuotesarjasta

Sydämellä -korut ovat mielestäni todella kauniita. Toisaalta on mukavaa, että Sisäinen jumalatar® -korut eivät ole jalometallisia, niin että niiden hinta pysyy hyvin kohtuullisena, mutta toivon kyllä joskus vielä löytäväni sellaisia kumppaneita, jotka tekisivät minulle tämän tyyppisiä koruaihioita hopeasta (pieni silmänisku Mäntsälän suuntaan).

Sisäinen jumalatar® -tuotesarjan rannekoru "Sydämellä".

Moni on korujani ”luonnossa” nähdessään sanonut, että ne näyttävät paljon paremmilta ranteessa kuin kuvissa. No, minähän nokkelana tyttönä yritin ottaa hienoa kuvaa omassa ranteessani olevasta korusta, ja tietenkin kännykkäkameralla. No, tuo nypityltä kalkkunalta näyttävä valkoinen möykky, jonka alta roikkuu helttoja, on siis minun ranteeni, ja kämmenen alta kurkistavat sormenpäät. Ja se heilahtanut riipus on hurjan ihana Sydämellä -koru. Tai siis se kännykkäkamera heilahti.

Kaikki ystäväpiiriini kuuluvat huippuvalokuvaajat ovat lämpimästi tervetulleita käymään kylässä. Toivoo nimimerkki ”Otathan kameran mukaan”. 😉

Enkeleitä suojaksesi, jumalattarena Sekhmet. Sisäinen jumalatar® -tuotesarja

Enkeleitä suojaksesi -rannekoru on yksi suosituimmista tuotteistani. Eikä ihme. Tässä jumalattarena siinä Sekhmet, egyptiläinen auringon jumalatar.

Ja sitten vielä paljastus, joka on saatavilla vasta ensi viikolla: jumalatar-mukin saa jatkossa myös omalla nimellä! Joko niin, että valitset haluamasi jumalattaren kuvan, ja mukiin laitetaan molemmille puolille omasi tai lahjan saajan nimi, tai sitten niin, että toisella puolella on jumalattaren nimi ja toisella mukin omistajan oma nimi.

Jumalatar-muki omalla nimellä

Mallimukin tein tietenkin omalla nimelläni, ja jumalattareksi valitsin Hekaten, kreikkalaisen taikuuden jumalattaren, niin että eräs suuresti jumaloimani herrasmies saisi kavereilleen kerskua, että vaimoni on noita.

Ihanaa viikonloppua kaikille, tämä tyttö lähtee nyt kotiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *