Minulla on kanta-asiakkaita!

Voi miten hidas minä olen! Ihan koko elämäni ajan olen pitänyt itseäni nimenomaan nopeana. Tuli on elementtini ja minä ihastun ja vihastun nanosekunnissa – ja pääsen pois molemmista tunnetiloista melkein yhtä nopeasti. 😉 Oivallan nopeasti ja toimin nopeasti, sanon myös ihan liian nopeasti mitä ajattelen. Jumalattaret ovat kuitenkin osoittaneet, että minulla on myös taipumus yliarvioida nopeuteni.

Päivässä ei kertakaikkiaan ole tarpeeksi tunteja siihen, että saisin tehtyä niin paljon ja niin nopeasti kuin etukäteen arvelin pystyväni. Kun ei ole yhtään ketään vielä vierellä toteuttamassa sen enempää ideoita kuin aivan arkisimpiakaan askareita, vaan ihan kaikki pitää tehdä alusta loppuun asti itse, on pakko vieläkin enemmän kunnioittaa kaikkia niitä ihmisiä, joiden kanssa aiemmin olen saanut tehdä yhteistyötä. Luulen, että tämä kokemus tekisi hyvää ihan kaikille esimiehille.

Mutta jokainen päivä, jokainen työvaihe ja jokainen henkäys vie kuitenkin eteenpäin. Asiat etenevät ihan hyvällä mallilla ja uusia ideoita tulvii lisääntyvän valon myötä ennestäänkin kiireiseen mieleeni. Hyvä niin.

jälleensyntymisen jumalatar

Phoenix by Jonathon Earl Bowser

Pahiten tästä aikapulasta on kärsinyt kirjaprojektini. Arvioin aloittaessani, että saisin uuden painoksen ulos jo helmikuussa. No kissan viikset! Viime viikolla vasta sain kirjan ja kortit painoon! Mutta sainpahan kuitenkin. Ymmärrän tosin hyvin, miksi kustannustoimittajat ovat hyviä olla olemassa. Itse käsikirjoitusta jo kertaalleen julkaistusta kirjasta läpikäydessäni meinasin kirjoittaa uusiksi koko kirjan. Ihan niin pitkälle en sentään mennyt, mutta kyllä sinne jonkin verran uutta mukaan tuli. Tärkeimpänä jumalatarten näkökulmasta Feeniksin mukaan ottaminen.

Korttipakka meni ihan kokonaan uusiksi. Ja se vaikutti paljon myös itse kirjaan. Kirjoitan siitä vielä ihan erillisen blogauksen, kun tänään tärkeämpi asia, joka vihdoin sai minut myös tähän ruudun ääreen päivittämään blogiani, oli saamani palaute.

Saan nimittäin aika usein sähköpostia asiakkailtani. Ja olen heihin itsekin aika aktiivisesti yhteydessä tilausprosessin yhteydessä. Haluan kertoa etukäteen aika-arvion tuotteen valmistumisesta ja postituksesta. Ihan aina korua, mukia tai magneettia tehdessäni mietin, että millaiseen elämäntilanteeseen juuri tämä koru on tilattu, miksi juuri tämä jumalatar on tähän tuotteeseen valittu. Ja sitten kun teen kalenteria, tutustun tietenkin tilaajaan aika hyvin, koska teen ensin hänen tähtikarttansa, ennen kuin voin sieltä transiiteista poimia hänen onnenpäivänsä personoituun kalenteriin.

Ja kun ”elämä on”, niin mieli ei aina ole ihan aurinkoinen, kun unettoman yön jälkeen pakenen murheita työpajani turvaan. Silloin aivan hurmaavaa, koko päivän pelastavaa ja vielä paljon enemmän kaikkea ihanaa, mille en nyt edes löydä sanoja, on löytää sähköpostista viesti, joka sanoo esimerkiksi näin:

Lämmin kiitos Ihanasta jumalatarkorusta ja oman jumalattaren kuvauksesta!! Ja kiitos ystävällisestä, todellisesta palveluhengestä! Koru on todella kaunis <3

Saan siunauksia, saan lämpöä ja hymyjä asiakkailtani, ja ne tekevät minut kyllä aivan käsittämättömän onnelliseksi. Olen ollut vuosikymmeniä sellaisissa työtehtävissä, joissa ihmiset ottavat yhteyttä lähinnä silloin, kun jokin on mennyt pieleen. Niinpä minut todella yllättää joka ikinen kerta positiivisesti se, että omat asiakkaani näkevät sen vaivan, että vielä maksettuaan ihan riihikuivaa rahaa ostamistaan tuotteista, he käyttävät aikaansa kirjoittaakseen minulle ja kertoakseen olevansa tyytyväisiä.

KIITOS, IHANAT!

Ja sitten nämä vielä tekevät sen, että tilaavat lisää! Ja uusia, erilaisia tuotteita! Minun aikani ei todellakaan käy pitkäksi, ja saan tutustua ihaniin, ystävällisiin ja lämpöä ympärilleenkin säteileviin naisiin. Miksi ihmeessä minä odotin näin kauan, ennen kuin ryhdyin tähän???

Minulle kuiskataan vähän salaisuuksiakin siitä, mitä jumalatar-energiaa elämäänsä etsivällä on mielessään. Siitä pidän tosi paljon, koska tuotteita personoidessani ja jumalattaria koruihin lisätessäni todella pohdin tuotteen ostajaa ja yritän kaikessa pitää mukana hyvän, hyvää tahtovan ja energiaa antavan mielialan.

Saattaahan tämä tietenkin osaltaan vaikuttaa siihen, miksi olen niin hidas. Ja nyt kun tarkemmin asiaa ajattelen, ei se minua enää yhtään haittaakaan.

Minulla on ihania asiakkaita! Minulla on jo kanta-asiakkaita!!! Olen onnen tyttö!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *