Maailman paras vuokraemäntä

Tänään on ollut ihana päivä. Ja ISO kiitos siitä kuuluu uuden toimitilani omistajalle, El-Korin upealle toimitusjohtajalle Marjutille. Olenkin maininnut, että olen saanut häneltä kalusteita tänne jo alun alkaenkin, ja kokoelma karttui tänään ihan huikealla retrosohvalla. Kyllä nyt kelpaa tehdä pitkää päivää, kun hädän hetkellä voi heittäytyä oikoiseksi ja huilata hetken. Ja istuttaa ihanat vieraat tetenkin, tervetuloa vain käymään paikan päällä, jos satut olemaan ohikulkumatkalla! Jos varoitat vähän etukäteen ja varmistat, että olen paikalla, keitän myös kahvit.

Mutta katso nyt tätä sohvaa:

Eikö houkuttele uppoamaan inspiroiviin keskusteluihin?

Eikä se tähän loppunut. Jo silloin kun muutin taloon, Marjut oli sitä mieltä, että jumalattaret ja rekat sopivat oikein hyvin yhteen. Oikeassa oli. Eilen nimittäin suunnittelin ja tänään paistoin heille yritysmukeja. Oikein nätisti valmistuivat rinta rinnan jumalatarmukien kanssa. Nyt saan pikkuhiljaa esiin myös tätä puolta toiminnasta – tuotan liikelahjoja myös yrityksille niiden omalla yritysilmeellä.

El-Kori siis valmistaa räätälöityjä autokoreja jo toisessa sukupolvessa. Mukeissa on kuvia heidän asiakkailleen valmistuneista autokaunottarista. Jos sinulla on kuljetusliike, etkä vielä ole heihin tutustunut, tee se nyt. Mieti, miten spesiaalia kuljetuskalustoa syntyykään tehtaassa, jossa jumalattaretkin asuvat!

Ei sen Marjutin tarvitsisi yhtään minusta piitata. Pieni vuokralainen voisi täällä olla ihan omissa hoteissaan, kun kaikilla kuitenkin nykyisin on niin tavattoman kiire koko ajan ja hänellä paljon painavaa vastuuta. Mutta ei, hän on välittänyt aidosti, kannustanut ja auttanut – vaikka ihan juuri silloin vasta tutustuimme, kun tulin katsomaan vuokralle tarjottua toimitilaa. Haluan kehua julkisesti tällaista asennetta, se on niin harvinaista, niin tavattoman tyylikästä ja samalla sydäntä lämmittävää. Maailma tarvitsee kipeästi Marjutin kaltaisia ihmisiä.

Ja tiedätkö, meidän miehemme ovat molemmat aktiivisesti mukana paikallisessa kunnallispolitiikassa ja ihan eri puolilta planeettaa mielipiteineen. Mutta ei, fiksujen ihmisten kesken sillä ei ole minkään valtakunnan väliä. Mielipiteet ovat jokaisen perusoikeus, vaikka olisivatkin ihan erilaisia. Eikä me siitä keskenämme edes puhuta, miksi puhuisimme?  Me puhumme syvällisiä, keksimme minulle tosi hyviä uusia tuoteideoita, rakennamme yhteistyötä ja pikkuhiljaa pääsemme tekemään ihan vähän bisnestäkin yhdessä. Niin ja sitten minä saan vaikka mitä ihania sohvia. Kiitos Marjut! Olen Sinusta vaikuttunut, iloinen ja todella kiitollinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *