Uuden elämän alku

Tänään allekirjoitin vuokrasopimuksen ja maksoin ensimmäisten kuukausien vuokrat. 1.12.2011 alkaen Jumalatar.fi aloittaa toimintansa osoitteessa Tehtaantie 1 Asikkalassa. Tänään sain myös Kaupparekisteristä vahvistuksen, että olen saanut rekisteröityä aputoiminimiksi nimet Jumalatar.fi ja Inner goddess. Nyt se on niin totta kuin se olla vain voi.

Olen hypännyt tyhjän päälle ja olen täysin vailla tuloja tällä hetkellä. Annan itselleni kolme kuukautta aikaa saada aikaan ensimmäiset myynnit tulevasta verkkokaupastani. Edessä on hirmuinen määrä työtä ja varmasti paljon itkua ja hammasten kiristystä, mutta samaan aikaan olen vapaampi kuin koskaan. Riemuissani jokaisesta askeleesta jonka otan.

Logonkin tein. Ja käyntikortin. Siitä tuli tällainen:

 

Kääntöpuolella on Jonathon Bowserin taulu ”Forest Light”. Olen tehnyt Jonathonin kanssa eksklusiivisen edustussopimuksen Suomessa, Baltian maissa, Ukrainassa, Tsekissä, Slovakiassa, Valko-Venänäjällä ja Venäjällä hänen maalauksillaan kuvitetuista lahjatavaroista ja koruista. Haukon happea.

Kerron ensi kerralla enemmän Jonathonista. Hänen upeilla jumalatarkuvillaan on kuvitettu kirjani Sisäinen jumalatar. Forest Light edustaa kirjassa Artemista, kreikkalaista metsästyksen jumalatarta, joka kantoi aina mukanaan jousta ja nuolta. Sisäinen jumalatar-kirjaani kuuluu myös korttipakka ja ennustusohjeet. Artemis on tuossa pakassa pataässä ja Jousimies, tuli-elementin vahvin edustaja. Artemiksen jumalatarviesti kirjassani on tämä:

”Älä koskaan päästä itseäsi sen ikäiseksi, ettet muka voisi istahtaa ihailemaan perhosen lentelyä tai kauriin vasaa metsän reunassa. Pidä hengissä pieni tyttö sisälläsi, niin myös nainen sinussa on tasapainoinen ja varma.”

Minä olen sen ikäinen, että täytän ihan kohta 52 vuotta – ja pieni tyttö sisälläni kikattaa riemusta. Merkurius perääntyy juuri omassa tähtimerkissäni Jousimiehessä, mutta siitä huolimatta olen tänään hyvin onnellinen.

Merja

2 thoughts on “Uuden elämän alku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *