Etusivu uusiksi!

No vähän on harhaanjohtava otsikko, kun vasta etusivu on julkaistu, mutta siis kuitenkin. Ta daa! Sain kuin sainkin jotain ulos ennen vuodenvaihdetta ja TV-ohjelmaa. Nyt jos joku sitä katsoessaan sattuu innostumaan ja etsii jumalattaria netistä, niin ainakin on sivu ulkona. Käypä kurkkaamassa www.jumalatar.fi

Sivut ovat siis todella pahasti vielä kesken, mutta niin on vielä koko firmakin. Kynnet kävin eilen laitattamassa uuteen uskoon – kymmenen vuoden taival pitkien kynsien kanssa päättyi nyt – ne eivät kertakaikkiaan kestäneet tätä ultravauhdikasta jumalatarelämää. 🙂 Etukäteen vähän itketti, mutta ihan turhaan. Paula osasi taikoa ne näyttämään ihan muulta kuin mitä ne oikeasti ovat.

Tänään olen ripustellut verhoja ikkunoihin. Tosin ikkunoissa roikkuvat nyt myös suihkuverhot, kun ensimmäiset mallit tekstiileistä saapuivat. Laitoin ne nyt vasta Jonathonille hyväksyttäviksi, mutta annanpa sinunkin kurkistaa, mitä on tulossa!

 

Päivän kuvassa on jälleen oma suosikkini, Forest Light, joka edustaa korteissani rohkeaa Artemista – mutta nyt hän on päässyt sekä paneeliverhoon että sohvatyynyyn. Eikö näytä hurmaavalta tämä minun uusi maailmani?

Niin, ja eilen sain toisen jälleenmyyjän! Kynsiteknikkoni Paula ottaa koruni myyntiin omaan Biosculpture-kynsistudioonsa Helsinkiin Eteläiselle Hesperiankadulle. Kiitos Paula!

Merja

p.s. Naislife huomenna kanavalla TV5 klo 14:45

2 thoughts on “Etusivu uusiksi!

  1. Tää on niin siistä, Merja! Onnea hirmuisasti uudelle vuodelle ja uudelle elämälle <3 Laita nyt pikapikaa toimimaan toi asiakkaaksi ilmottautumislomake niin pääsen asiakkaaksi (ei vielä pelitä)
    Mun jumalattareni on nähtävästi kehitellyt itselleen sarvet ja muuttunut joksikin muuksi, semmonen päivä tänään.
    Haleja myös kunkulle 😉

    • Kiitos Riikka vinkistä! Kävin korjaamassa lomakkeen – nyt pelittää! Käy äkkiä ilmoittautumassa, niin saat multa asiakasnumeron 001!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *