Merja

Olen aina uskaltanut seurata unelmiani. Melkein aina olen saanut sen, mitä olen tavoitellut, mutta läheskään aina en ole osannut pitää kiinni siitä, mitä olen saavuttanut. Silti uskon, että mikä tahansa on mahdollista, jos siihen itse uskoo riittävästi. Minun sisälläni on naiseuden ikiaikainen voima. Jumalatar. Aina kun uskon häneen, pystyn mihin vain.

Tähän mennessä olen tehnyt (paljon) töitä edistääkseni eri yritysten tuotteiden ja palveluiden menekkiä ja tuottanut markkinointiviestintää muiden hyväksi. Rakensin 10 vuoden ajan Maikkarilla useita menestyksellisiä verkkopalveluita, tärkeimpinä Helmi, Studio55 ja Häät.fi. Vastaavan tuottajan roolissa vastuullani olivat myös Juniori.fi, Koti ja Makuja -sivustot. Olin hetken aikaa markkinointijohtajana Eirikuvalla Lahdessa ja samaan aikaan kaiken tämän ohella vedin yli 20 vuoden ajan omaa mainostoimistoa.

Nyt on minun vuoroni. Tuntuu mahtavalta sanoa se ääneen. Asetan omassa elämässäni itseni etusijalle. Lähden tavoittelemaan omia tähtiäni.

Työni ohella olen kirjoittanut kirjoja itsetutkiskelun työvälineiksi ja harrastanut astrologiaa pitääkseni kovan business-maailman puserruksissa sisälläni hengissä sen, mikä itsessäni on kauneinta. Minulta on julkaistu kirjoja astrologiasta, unien tulkinnasta ja jumalattarista. Olen toiminut Gloria-lehden astrologina viimeiset 8 vuotta ja kertonut näkemyksiäni ihmisistä ja rakkaudesta astrologian auttamasta näkökulmasta paljon myös Radio Novassa.

Lähden rakentamaan tästä salaisuuksien puutarhasta yritystä, jonka nimeksi tulee jumalatar.fi. Sen kehittymisestä askel askeleelta ja omista kokemuksistani tässä prosessissa kerron tässä blogissani.

Vähän myöhemmin yritän auttaa myös Sinua tunnistamaan oman sisäisen jumalattaresi.

Kiitos kun kuljet kanssani tätä tietä edes pienen matkan. Jumalattaret pitävät kaltaisestaan seurasta. 😉

Vääksyssä 25.11.2011 Merja Hirvisaari