Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

"Scheherazade", © Jonathon Earl Bowser"Scheherazade", © Jonathon Earl Bowser

Tara - tiibetiläinen myötätunnon jumalatar

Hindulaisella Tara-jumalattarella on kaksi persoonaa. Valkoinen Tara edustaa seesteisyyttä ja henkisyyttä, ja vihreä Tara on lempeä ja myötätuntoinen äitihahmo. Molemmat pyrkivät valaistumiseen ja helpottamaan sielun pohjatonta nälkää, jota mikään maallinen ei voi tyydyttää. Taran uskottiin esiintyvän jokaisessa hurskaassa naisessa. 

Tara kertoo, että sielusi muistaa paratiisin. Se selittämätön kaipaus, jota voit tuntea sisälläsi suuressakin ihmisjoukossa on heijastusta siitä täydellisyyden olotilasta, josta olet syntyisin. Tässä maailmassa täydellisyyden voi tavoittaa vain ohikiitäväksi hetkeksi. Siksi sinun kannattaa pyrkiä herkistämään kaikkia aistejasi, jotta pystyisit nauttimaan onnesta silloin, kun se hipaisee sinun elämääsi.

Tara neuvoo sinua puhdistamaan kehosi, jotta ajatukset saisivat juosta kirkkaina. Nyt voisi olla hyvä aika syödä kevyesti tai paastota sekä välttää kaikkia huumaavia aineita. Kun mielesi on kirkas, pystyt kuulemaan paremmin, mitä sisimmälläsi on sinulle sanottavaa.