Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

"Desire", Jonathon Earl Bowser"Desire", Jonathon Earl Bowser

Atalante - kreikkalainen seikkailun ja taistelun jumalatar

Atalante oli atleetti, joka oli yhtä nopea ja vahva kuin kuka tahansa mies. Kun oli aika mennä naimisiin, Atalante lupasi naida sen miehen, joka voittaisi hänet juoksukilpailussa, mutta jos mies häviäisi, Atalante tappaisi hänet. 

Aika moni mies menetti henkensä, ennen kuin yksi viisas kosija, Hippomenes, älysi pyytää Afroditen avukseen. 

Häiden jälkeen omasta naiseudestaan vihdoin villiintinyt Atatlante erehtyi miehensä kanssa häpäisemään Afroditen temppelin rakastelemalla siellä. 

Jumalatar raivostui kiittämättömälle parille ja muutti heidät leijoniksi. Zeus kuitenkin näki pariskunnan suuren rakkauden ja muutti heidät tähtikuvioksi taivaalle, jossa he yhä vieläkin saavat viettää ikuisuutta yhdessä, toisiinsa kietoutuneina. 

Atalante rohkaisee sinua murtamaan rajojasi ja lähtemään mukaan seikkailuun silloinkin, kun muut epäilevät kykyjäsi. Älä suotta häkelly, vaikka tilanne näyttäisi karkaavan käsistäsi. Paniikissa tehty ratkaisu on aina huonompi kuin vakaan harkinnan tulos. Koskaan ei ole niin kiire, ettet ehtisi miettiä seuraavaa siirtoasi.

Atalanten tarina kertoo myös siitä, että rakkaus ei tunne rajoja. Oman seksuaalisuuden tukahduttaminen saattaa sen sijaan aiheuttaa hallitsemattomia seurauksia.