Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 Jonathon Earl Bowser on maailmankuulu kanadalainen fantasiataiteilija, jonka mielestä naiseuden mysteeri on sama kuin luonnon mysteeri, ja hän yrittää maalauksillaan rakentaa siltaa myyttisten tarinoiden ja todellisuuden välille. Unenomaisiin maisemiin metsien siimeksiin kätkeytyvistä luonnon katedraaleista reinkarnoituvat hänen maalauksissaan ikuisuus ja hiljaisuus myyttisten jumalatarten hahmossa.

 

Merja Hirvisaaren kirjassa "Sisäinen jumalatar" etsitään tietä naisen ikiaikaisen viisauden ja sisäisen voiman lähteille myyttisten jumalatartarujen, intuitiivisten viestien, astrologian  ja jumalatar-korttien avulla. Kirjan ja korttien kuvina ovat Jonathon Bowserin häikäisevän kauniit maalaukset.

 

jumalatar.fi -verkkokaupasta voit tilata Jonathon Bowserin taidetta erilaisina sisustus-, tekstiili- ja kuvatuotteina yksinoikeudella Suomessa ja koko Itä-Euroopassa. 

 

Verkkokaupastamme ja myymälästämme Wanhassa Vääksyssä Asikkalassa löydät  monenlaista muutakin ihanuutta arjen piristykseksi. Käsilaukkuja, koruja, kristalleja, laseja, koriste-esineitä, tuoksutikkuja, heilureita, tarot-kortteja ym. Ja tietenkin upeat lahjapakkaukset kaikille lahjoillesi!

 

Elämässä pitää olla säihkettä!

Tervetuloa ostoksille!