Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

IHANILLE NAISILLE

jumalatar.fi on omien kirjojeni ympärille tuotteistettu lahjatavarapalvelu, joka pitää sisällään rakkaimman harrastukseni, astrologian, inspiroimia työkaluja elämän tekemiseen ihan pikkuisen ihanammaksi.

VALOKUVISTA TUOTTEIKSI

FOTOFUN.fi on kuluttajapalvelu, joka tuottaa sublimaatiotekniikalla erilaisia lahjatavaroita ja tekstiileitä asiakkaitten omista valokuvista. Suosituimpia tuotteita ovat kuvamukit, pehmolelut ja laukut.

AMMATTILAISILLE

Technotape.fi on verkkokauppa valokuvalaboratorioille ja kuva-alan ammattilaisille, jotka haluavat tuotteistaa omia valokuviaan jälleenmyyntiä varten. Toimin myös alihankkijana kuvatuotteitten valmistuksessa.

MERJA HIRVISAARI TMI

Opistontie 141

16970 Evo

Puh: 040 581 7886 

email: info at jumalatar.fi

 


 

Olen Merja Hirvisaari. Pitkän linjan media- ja markkinointiviestinnän ammattilainen. Taustallani on yli 20 vuotta mainostoimistoyrittäjyyttä ja yli 10 vuoden ura MTV3 Mediassa kaupallisten verkkosivustojen vastaavana tuottajana. Toimin tänään myös monimedialllisena viestintäkonsulttina ja uutistuottajana Mediatalo Keskisuomalaisen julkaisemassa Keski-Häme-paikallislehdessä. 

Viestintäkonsultoinnin ohessa tuotteistan unelmia myös maahantuomieni sublimaatiotuotteiden, lahjatavaroiden ja ylellisyystuotteitten avulla. Ylläpidän itse kolmea erityyppistä verkkopalvelua: jumalatar.fi, Fotofun.fi ja Technotape.fi.

Tämän lisäksi rakennan yrityksille verkkosivustoja, markkinointistrategioita, mainoskampanjoita ja viestinnän erilaisia työkaluja liikelahjoista yritysilmeeseen.

Olen yhden naisen monitoimitalo. Tervetuloa etsimään ja löytämään kanssani ideoita ja toteutuksia kaikkiin yrityksesi (verkko)viestinnän haasteisiin!

 
Kiireisen työrytmin takia tavoitat minut parhaiten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info at jumalatar.fi