Kuningatarfiiliksiä ja vähän siivoojankin

Elämässäni on nyt käynnissä niin monta isoa asiaa yhtä aikaa, että yhteen päivään mahtuu melkein enemmän käänteitä kuin ehtisin oikeasti kääntymään. Impulsiiviselle ihmiselle tämä on kuitenkin huikeaa aikaa Nukkumaan ei meinaa malttaa mennä, ja aamulla on kiire herätä katsomaan, mitä uutisia sähköposti on yön aikana tuonut tullessaan.

Monet yhteistyökumppaneistani ovat maapallon toiselta puolelta, ja aikaeron vuoksi heidän vastauksensa viesteihini tulevat yön aikana. Viime yönä tuli vahvistus Memory Maker- ja AshleyB -korusarjojen edustuksesta. Täydennän nämä upeat, kannustavat korut jumalatar-riipuksilla sen mukaan, minkä jumalattaren itse kukin kokee omakseen.

Olen ajatellut tehdä myös erilaisia talismaneja tiettyjen jumalattarien erityisominaisuuksien mukaan. Heraa vahvistamaan parisuhdetta, Mnemosyneä parantamaan muistia ja Lakshmia auttamaan vaurastumisessa. Tulossa on myös onnenpäiväkalentereita kaikille horoskoopeille, ja halukkaille myös aivan mittatilaustyönä tehtyjä, oman syntymäpäivän mukaan hienosäädettyinä.

Tämä on aika mukavaa työtä. Saattaa tietenkin vielä tulla nälkä, jos kukaan ei ostakaan mitään… mutta ainakin tämä suunnittelutyö on todella innostavaa!

Innostava oli myös viikonlopun vierailuni Turkuun. Kisu Korsi on suunnitellut pukuni Linnan juhliin, ja kävin hänen luonaan sitä sovittamassa. Samalla suunniteltiin juhlakampaus ja kokeiltiin meikkiä. Voi miten juhlava olo tulee siitä, kun ammattilaiset houkuttelevat esiin sen, mikä minussa on kauneinta. Jumalattarenkin itsetunto on välillä vähän heikoissa kantimissa, mutta Kisun ja Kellyn käsissä minusta tuli vähintäänkin kuningatar.

Eilinen päivä meni sitten ihan toisenlaisissa tunnelmissa, kun pakkasin kaksikymmentä vuotta vanhan kotitoimistoni aarteet laatikoihin siirtääkseni kirjastoni ja tarvikkeeni huomenna uusiin toimitiloihin täällä Asikkalassa. Osoitteeni tulee olemaan Tehtaantie 1, 17200 Asikkala. Toimistoni on EL-Korin tiloissa, ja vuokraemäntäni on ollut tavattoman avulias ja hurmaava. He valmistavat rekkojen perävaunuja ja totesimme molemmat, että jumalattaret ovat oikein sopiva lisä tuohon miehiseen maailmaan.

Siirtelin siivotessani isoja hyllystöjä ja lipastoja mitä ihmeellisimmillä tekniikoilla, enkä katkaissut kuin kaksi kynttä. Uskomaton juttu tapahtui, kun aika hikisenä ja väsyneenä tönäisin vahingossa pientä enkelikoristetta, joka putosi juuri työllä ja tuskalla uuteen paikkaan siirtämäni ison lipaston taakse. Huokasin harmista, sillä tiesin joutuvani uudelleen polvilleni saadakseni kurotettua sen pois lipaston alta. Lähdin etsimään jotain kättä pidempää – ja kun tulin takaisin harjan kanssa, pikkuenkeli maata kellotti tyytyväisen näköisenä ihan siinä lipaston edessä, se oli jotenkin tullut itsekseen pois sieltä kaapin alta.

Täytyy sanoa, että olin kyllä hetken aikaa hyvin hämmästynyt. Voihan se tietenkin olla, että koriste pomppasi pudotessaan niin kovasti, että vieri samantien esiin sieltä kaapin alta, ja minä en vain sitä huomannut. Itse kuitenkin hymyillen hyväksyn sen mahdollisuuden, että sain ehkä sittenkin todistaa pientä hyväntahtoista ihmettä. Siltä se ainakin tuntui, ja siivoamista oli taas paljon helpompi jatkaa. Pikkuenkelit pakkasin mukaan, ehkä ne tuovat onnea uuteenkin toimistoon.

Merja

p.s.

Goddess of the Vale by Jonathon Earl Bowser

Päivän kuvaksi valitsin Mnemosynen, kreikkalaisen muistin jumalattaren, jota edustaa Jonathon Bowserin maalaus ”Goddess of the Vale”. Mnemosyne on minulle erityisen merkittävä sen vuoksi, että se nousi minua kannustamaan etsiessäni korteistani rohkeutta ensimmäisen jumalatar-luentoni alla. Pelkäsin, että en muistaisi kaikkia niitä tärkeitä yksityiskohtia, joita esitykseeni sisältyi. Nauratti, kun pakasta nousi muistin jumalatar, jonka viesti kannusti: ”jos et itse usko itseesi ja kykyihisi, ei niihin usko kukaan muukaan. Unohda mieluummin turha vaatimattomuus ja lähde toteuttamaan luomisvoimaasi juuri sillä tavalla, mistä olet aina haaveillut.” Tunne oli uskomaton – ja niin oli luentokin – kuulijat oikeasti taputtiva useita kertoja kesken luennon ja huusivat bravota! Se ei unohdu ikinä. 🙂

 

4 vastausta artikkeliin ”Kuningatarfiiliksiä ja vähän siivoojankin

 1. Aivan ihana lukea fiiliksiäsi jotka ovat niin varmoja ja täynnä intoa….poissa on se Merja joka kerran itki olkaani vasten kiittäen minua mielipiteistäni…..et varmaan edes muista sitä…..olen onnelline puolestasi, että olet löytänyt sen jonkun!

  Lisää ootellen, Anne

  • Voi, osaan minä vieläkin itkeä, mutta lohduttaudun sillä, että monen jumalattaren taruun liittyy uskomus siitä, että heidän kyynelillään on parantava voima.

   Itkin viimeksi eilen, kun sain tietää yhden läheisen ihmisen pahansuovasta kirjoittelusta. Sellaisina hetkinä osaa arvostaa todella korkealle ne ihmiset, joiden olkaa vasten saa aidosti itkeä silloin, kun itse on heikoilla.

   Kiitos Anne, kun olet tunnelmassa mukana!

 2. Hankin tuon Jumalatar-kirjan ja kortit silloin vuosia sitten, kun ne ilmestyivät. Ne jaksavat hämmästyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Nyt olen kuitenkin kadottanut kortit jonnekkin, muuten niin järjestelmällisessä kodissani. Uskon niiden vielä löytyvän. En uskalla hankkia vielä utta pakettia, koska juuri nuo kortit ovat olleet juuri minulle sopivat. 🙂

  Suurella malttamattomuudella odotan, mitä Merja saat nyt aikaan. Sinulle on annettu lahja, jonka käyttämistä odotetaan. Ihmeellisiä asioita tapahtuu ympärillämme. Me joko suljemme silmämme tai avaamme herkkyyden itsessämme, aistimaan tapahtumat lähellämme. Löytäkööt jumalattaret sinut ja sinä jumalattaret! <3

  • Kiitos Päivi! Olen tänään valinnut ohjaussanoja uuteen korttipakkaan. Teen niistä vielä vähän helpommat käyttää. Lisään pakkaan myös yhden uuden jumalattaren, Feeniksin, joka on suuri suosikkini astrologian puolelta.

   Ymmärrän kuitenkin erinomaisesti sen, että jokin pakka tulee omaksi. Toivottavasti kortit löytyvät!

   Ja miehesi kirjoitti IHANAN viestin sinulle Facebookiin, siitä tuli minullekin tosi hyvä mieli!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *