Tutkimus: Uskottomuus on kirjoitettu tähtiin
 

 

Jos uskot horoskooppeihin ja siihen, että jokaisella tähtimerkillä on tietynlaisia taipumuksia tai luonteenpiirteitä, nyt korvat hörölle. Laaja kansainvälinen tutkimus paljastaa, että tietyillä horoskooppimerkeillä on enemmän taipumusta uskottomuuteen kuin toisilla. Astrologi Merja Hirvisaari kertoo, että AshleyMadison.comin tutkimuksen tulokset vastaavat tähtimerkkien yleisesti tunnettuja ominaisuuksia.

Salasuhdesivusto AshleyMadison.comin selvityksen perusteella petollisimpia horoskooppimerkkejä ovat Kalamiehet ja Kaksosnaiset. Kaksosnaisilla on useimmiten enemmän kuin yksi rakastaja samalla kertaa, kun puolestaan Kalamiehet kertovat pettävänsä toteuttaakseen muuten toteutumattomia seksifantasioitaan. 

Selvityksessä tarkasteltiin 16,5 miljoonan AshleyMadison.comin jäsenen horoskooppimerkkejä, sekä yksityiskohtaisempaan kyselytutkimukseen vastasi lähes 300 000 ihmistä.

Vastustamaton valloittaja

Horoskooppimerkkien rakkaussuhteisiin kirjassaan "Kuka on se oikea" paneutunut astrologi Merja Hirvisaari kertoo, että AshleyMadison.comin tutkimuksen tulokset vastaavat hyvin horoskooppimerkkeihin liitettyjä ominaisuuksia. 

Horoskooppien luonneanalyysit kertovat Kaksosten olevan flirttailun maailmanmestari, jolle metsästys on saaliin saamista tärkeämpää ja oman itsenäisyyden menettäminen suorastaan kauhistus. Kaksonen saattaa Hirvisaaren mukaan sortua pitämään useampaa rakastajaa yhtä aikaa jo senkin vuoksi, että on omastakin mielestään aivan vastustamaton.

Syvissä vesissä elävä Kalat kantaa mukanaan kaikkien muidenkin merkkien rakastajan ominaisuuksia ja on sen vuoksi halukas kokeilemaan kaikkea uutta ainakin kerran. Hirvisaaren mielestä Kalojen innokkuuden pettämisessä saattaisikin rehellisemmin selittää halu paeta arjen ikäviä rutiineja tai parisuhteen ongelmia, kuin pelkkä fantasioiden toteuttaminen.

Äly on seksikästä 

Toisella ja kolmannella sijalla AshleyMadison.comin kyselyssä olivat naisista Oinas ja Neitsyt, miehistä Vesimies ja Rapu. Hirvisaari arveli, että älykkäinä pidetyillä merkeillä Neitsyt, Oinas ja Vesimies pettäminen voi olla myös henkisempi seikkailu, jossa seksi saattaakin olla vain väline älyn tyydyttämisessä. 

– Älykkään naisen tärkein erogeeninen alue on aivot, toteaa Merja Hirvisaari ja kertoo, että usein estoinen ja ujo Neitsyt-nainen pyrkii analysoimaan puhki myös oman seksisuorituksensa, jos hänen kriittistä älyään ei valloiteta ensin. 

Ketä petetään – ja miksi?

AshleyMadison.com selvitti myös, että naisista Kaksosia petettiin eniten, miehistä petetyin tähtimerkki oli Härkä. Astrologin oli helppo ymmärtää molemmat tulokset. 

– Flirttailevat Kaksoset eivät oikein voi edes vaatia uskollisuutta kumppaneiltaan, jos eivät itse pidä kurissa omaa valloitusviettiään. Jos hakee jatkuvaa stimulaatiota vastakkaisen sukupuolen ihailusta, ei parane hämmästyä siitä, jos oma puoliso kyllästyy odottamaan huomiota kotona.

Härän petetyksi tulemiselle Hirvisaari näkee syyksi kuitenkin tunneskaalan toisen ääripään: liiallisen omistushalun. Hänen mukaansa Härkä on itse hyvin uskollinen merkki, mutta helposti huomaamattaan omistushaluisena niin tukahduttava, että kumppani saattaa pettää pelkästään repiäkseen kahleitaan vähän löysemmälle.

Täydellistä rakkautta?

Pettämistutkimuksen uskollisimmiksi merkeiksi nousivat miehistä Vaaka, Jousimies ja Skorpioni ja naisista Vaaka, Skorpioni sekä Härkä. Hirvisaaren mielestä uskolliseen parisuhteeseen pystyy kuitenkin jokainen kyselyssä esiin nousseista horoskooppimerkeistä. Ja pettäjäksi voi ryhtyä jokainen niistäkin merkeistä, jotka tämän kyselyn perusteella näyttävät toisia uskollisemmilta. 

Astrologia antaa kuitenkin erinomaiset eväät ymmärtää erilaisia luonnetyyppejä ja voi tehdä myös helpommaksi hyväksyä sen, että kumppani on itse asiassa tarkoitettu juuri sellaiseksi kuin hän on, eikä häntä kannata yrittää yhtään muuttaa. 

Pettämistutkimusta varten tarkasteltiin 16,5 miljoonan AshleyMadison.comin jäsenen horoskoopimerkkejä sekä yksityiskohtaisempaan kyselytutkimukseen vastasi yli 280 000 sivuston jäsentä eri puolilta maailmaa.

Lähteet: AshleyMadison.comjumalatar.fi -sivusto ja Kuka on se oikea -kirja, Helmi Kustannus 2004TUTKIMUKSEN TULOKSIA:
 


MIEHET
Yleisimmät syyt pettämiselle:
47 % Kala > pettää toteuttaakseen seksifantasiansa
43 % Oinas > pettää etsiäkseen emotionaalista yhteyttä
71 % Härkä > pettää koska seksielämä ei tyydytä

Luotetuimmat tähtimerkit: 
Vaaka, Jousimies, Skorpioni

NAISET: 
Yleisimmät syyt pettämiselle: 
36 % Vesimies> etsiäkseen emotionaalista yhteyttä
45 % Oinas > seikkailunhalu
64 % Leijona > koska seksielämä ei tyydytä

Luotetuimmat tähtimerkit: 
Vaaka, Skorpioni, Härkä 


Eniten partnereita samaan aikaan: 
Naiset: Kaksonen
Miehet: Vesimies

”Uskollisin” pettäjä, eli pitkäaikainen ja pysyvä sivusuhde vain yhden kanssa
Naiset: Neitsyt
Miehet: Oinas

Merkki, jota petetään eniten: 
Naiset: Kaksonen
Miehet: Härkä
Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!