Millainen rakastaja olet?


 
Jokaisella horoskooppimerkillä on omat ominaispiirteensä myös erotiikan alueella. Tiedätkö millainen rakastaja itse olet tähtien mielestä?

Tulen merkit ovat aloitteen ottajia ja dominoivia myös vuoteessa. Ilman merkit haluavat miellyttää ja tekevät seksistä taidetta. Maan merkit ovat vuoteessa ujoja ja hitaasti syttyviä, mutta vauhtiin päästessään varsin aistillisia. Veden merkkien syvyys ja kätketyt intohimot pääsevät vuoteessa todellisiin mittoihinsa.
 
Seksuaalisuus on merkittävä osa ihmisen persoonallisuutta, ja hänen ymmärtämisensä kokonaisuutena on mahdollista vain, jos oivaltaa että myös seksi ja erotiikka ovat alueita, joita jokainen katsoo omasta näkökulmastaan.
 
Astrologisessa symbolikielessä Venuksen sijainti syntymäkartalla vaikuttaa kuitenkin seksuaalisuuteen jopa voimakkaammin kuin aurinkomerkki. Siksi voi olla, että tunnistat itsesi paremmin jonkun toisen merkin seksuaalisuuden kuvauksesta – silloin on todennäköistä, että Venuksesi sijaitsee siellä ja tekee sinusta rakastajana kyseisen merkin kaltaisen
 
Klikkaa viereisistä linkeistä oman merkkisi kuvaus auki ja katso, mitä kaikkea tähdet Sinusta paljastavat!
 
Teksti: Merja Hirvisaari
Kuvat: Colourbox.com
 
 

Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!